Raphaël 8772 Raphael Kevrin kevert szálú macskanyelv ecset - 12

Raphaël 8772 Raphael Kevrin kevert szálú macskanyelv ecset - 12

4 490 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Raphaël 8772 Raphael Kevrin kevert szálú macskanyelv ecset - 12

4 490 Ft
+ 1 650 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
muveszellato.com
Termékleírás
A Raphael 8772 Kevrin kevert szálú lapos, lekerekített, macskanyelv "Filbert" ecset , innovatív "mongúz szőr" imitációval rendelkezik, több éves kutatás eredményeképp. Az ecset természetes szőr keverékét és egy úttörő, saját fejlesztésű szintetikus szálat tartalmaz. Ez a kombináció puha, ellenálló sörtét eredményez. Tökéletes minden olaj- és akrilfestési technikához , tempera valamint gouache festészethez is, de jól használható impasto technikához, üvegfestéshez, háttér festéséhez és befejező munkákhoz.
Nikkelezett rézhüvellyel és hosszú, lakkozott fa nyéllel rendelkezik. A Kevrin ecsetsorozat minden ecsete rugalmas, kiváló festékmegtartással, nagyon jó formamemóriával és könnyű tisztíthatósággal rendelkezik. Méret: 121 db

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.